Poliţia Română şi Serviciul Român de Informaţii (SRI) au demarat verificări, după ce, miercuri, Poliţia a primit mesaje conform cărora „luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania” şi să ucidă un medic. Autorităţile precizează că nu au fost identificate elemente care să aducă atingere siguranţei naţionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia Română, miercuri pe adresa de e-mail a instituţiei „o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conţinut: ”Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania şi să omoare un medic”.
În urma primirii acestor mesaje, Poliţia Română şi SRI au demarat verificări specifice.
„Precizăm că nu au fost identificate elemente care să aducă atingere siguranţei naţionale”, transmite IGPR.
În urma verificărilor la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a fost deschis un dosar penal  care are ca obiect infracţiunea de ameninţare. Poliţiştii efectuează verificări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.