Managerul spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, Radu Crişan, susţine că o mare parte din cei care vor muri în valul patru Covid sau vor face forme grave ale bolii sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Radu Crişan a declarat că unii români s-au vaccinat pentru a evita intrarea în carantină la revenirea în ţară, dar că nu acesta este motivul principalul pentru care oamenii ar trebui să se vaccineze.

”Şi România, dar şi întreaga lume este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină. Din păcate iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu Covid. Cei care vor muri în valul patru de Covid, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, şi ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei. Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că este o plandemie”, a declarat duminică medicul ieşean Radu Crişan.

Directorul spitalului de Pneumoftiziologie Radu Crişan consideră că vaccinarea este calea sigură pentru a reveni cu toţii la o viaţă normală.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.