Un medic din cadrul Institutul C.C. Iliescu din Capitală a fost găsit mort, vineri, în unitatea sanitară. Colegii au anunţat decesul bărbatului în vârstă de 59 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 12 aprilie 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconştient. În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia”, anunţă, vineri, Poliţia Capitalei.
Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ancheta urmând a stabili cu exactitate circumstanţele în care medicul a murit.
Surse apropiate anchetei afirmă că medicul lucra la Institutul CC Iliescu din Capitală.
Aceleaşi surse declară că sunt luate în calcul toate pistele, inclusiv cea a unui gest suicidal. Surse medicale susţin că bărbatul ar fi lăsat un bilet.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.