Echipa de junioare a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti a pierdut duminică un meci în faţa unei echipe din Constanţa, fără ca partida să se desfăşoare, din cauză că asistentul medical cu care clubul Primăriei Ploieşti are contract a venit târziu la sala în care urma să aibă loc partida şi nici nu a putut prezenta legitimaţia care să ateste calitatea sa de cadru medical. Clubul anunţă că va renunţa la contractul cu respectivul cadru medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Echipa de junioare a CSM Ploieşti, club care aparţine Primăriei, a pierdut duminică, la masa verde, cu scorul de 0-10 în faţa sportivelor de la CSS Constanţa, o partidă contând pentru etapa a 6-a a Seriei C a campionatului de handbal junioare 2, după ce echipa din Ploieşti, care era gazdă, nu a putut asigura asistenţa medicală necesară la astfel de competiţii. 
Purtătorul de cuvânt al CSM Ploieşti, Daniel Cosarek, a declarat pentru News.ro că asistentul medical cu care clubul are un contract de colaborare şi care trebuia să se prezinte la partida programată la ora 12:00 la Sala Sporturilor Olimpia Ploieşti a ajuns la meci cu un minut întârziere, însă nu a putut prezenta legitimaţia medicală, explicând că o are la spital, la vizat. Acesta nu a putut prezenta nici măcar o fotocopie a legitimaţiei, iar după 10 minute, conform regulamentelor, arbitrii au tranşat meciul la masa verde. 
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a declarat că din informaţiile pe care le-a primit, legitimaţia asistentului se află la semnat, de aproximativ 10 zile, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean, acolo unde acesta lucrează. 
Directoarea CSM Ploieşti, Melania Dragomir, a declarat pentru News.ro că asistentul avea un contract de colaborare cu clubul, nefiind angajat al acestuia. Dragomir a precizat că în urma incidentului clubul va renunţa la colaborarea cu respectivul asistent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.