Maternitatea Bega din Timisoara, care a fost declarată spital-suport pentru pacientele identificate cu COVID-19, a fost redeschisă, miercuri, pentru toate cazurile, fiind însă păstrate saloane pentru pacientele infectate şi pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Managerul Maternităţii Bega din Timişoara, medicul Marius Craina, a declarat pentru News.ro că unitatea sanitară este acum deschisă pentru toate pacientele, după ce timp de două săptămâni a stat goală, fără nicio pacientă internată.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Reprezentanţii unităţii medicale au reorganizat activitatea în spital în ultimele zile, în aşteptarea aprobării pentru redeschidere de la Direcţia de Sănătate Publică. Au fost regândite circuitele separate, iar pacientele vor fi supuse triajului epidemiologic în curtea unităţii şi testate pentru coronavirus.
 
"În mod oficial am redeschis Maternitatea Bega. Personalul este prezent, avem câteva schimbări în privinţa spaţiilor şi a personalului. Am deschis inclusiv ambulatoriul. Avem două saloane pentru viitoarele mămici care vor fi testate pozitiv şi un salon la Secţia de Neonatologie, apoi mai avem rezervat parterul. Oricum, toate pacientele vor fi testate. Noi ne-am organizat cu triaj, cu tot ce trebuie. Deocamdată, la această oră, nu avem nicio pacientă internată”, a declarat medicul Marius Craina.
 
La Maternitatea Bega au fost internate zeci de paciente de la începutul pandemiei de coronavirus şi au fost trataţi şi vindecaţi şi trei bebeluşi cu COVID -19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.