Traficul rutier pe DN7C- Transfăgărăşan, care a fost blocat timp de peste o oră, duminica seara, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, a fost reluat pe un sens al drumului. Nicio persoană nu a fost rănită si niciun autovehicul nu a fost avariat din cauza pomilor dezrădăcinati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii argeşeni au îndepărtat cei mai multi dintre copacii căzuţi, duminică seară, pe Transfăgărăşan si din cauza cărora circulaţia rutieră pe acest drum a fost complet blocată timp de peste o oră, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arges.

La ora transmiterii acestei stiri traficul rutier a fost reluat pe un sens al drumului, iar pompierii acţionează pentru îndepărtarea de pe sosea a ultimului copac căzut.

În urma acestor incidente nu există victime sau autovehicule avariate, precizează sursa citată, iar toate maşinile care au fost blocate în zonă au putut coborî. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.