Câteva sute de persoane participă la Marşul normalităţii, care are loc sâmbătă, din Piaţa Victoriei până în Dealul Patriarhiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Participanţii au drapele tricolore, icoane şi pancarte cu mesaje împotriva comunităţii LGBT. ”Opriţi atacul asupra inocenţei copiilor” şi ”STOP parteneriatelor, căsătoriilor, adopţiilor homosexuale”.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

”Susţinem decenţa şi firescul. Nu este o manifestaţie împotriva cuiva, ci pentru normalitate, pentru un viitor sănătos şi echilibrat pe care îl dorim copiilor noştri”, au anunţat organizatorii.

Marşul se desfăşoară pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Romană - Universitate - Piaţa Unirii - Dealul Patriarhiei.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

După amiază, este organizat Marşul Bucharest Pride 2019, pe Calea Victoriei, membrii comunităţii LGBTQIA+ din Bucureşti şi din ţară fiind aşteptaţi în stradă pentru a cere drepturi egale. 

În trecut au avut loc incidente violente între participanţii la parada comunităţii LGBT şi susţinătorii familiei tradiţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.