Sute de tineri au participat, sâmbătă, la marşul Pride TM 2022 care a avut loc la Timişoara, eveniment dedicat comunităţii LGBTQ+. Participanţii au scandat "Iubire, iubire, iubire" pe ritmuri muzicale şi au purtat steagul comunităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Câteva sute de tineri au participat la Pride TM 2022 care a avut loc la Timişoara.
 
Tinerii au purtat steaguri şi umbrele curcubeu, simbolul comunităţii, şi au scandat "Iubire, iubire, iubire” pe ritmuri muzicale. Parada a pornit de pe bulevardul Revoluţiei din 1989, până în Parcul Regina Maria.
 
Pe traseu, participanţii la paradă au fost însoţiţi de importante forţe de poliţie şi jandarmi pentru a preveni eventuale incidente.
 
În această perioadă la Timişoara are loc un festival dedicat comunităţii LGBTQ+, organizat de Asociaţia Identity Education. În cadrul evenimentului au avut loc o serie de expoziţii şi dezbateri, iar sâmbătă, a fost programat marşul.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.