Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”, Marius Nistor, afirmă, joi, că este posibil ca anumiţi incitatori să se fi infiltrat în grupurile de profesori, unii chiar motivaţi politic şi anunţă că le-a cerut colegilor să fie atenţi la astfel de situaţii şi mesaje. ”Le cer categoric ca orice intervenţie externă, orice intervenţie politică să fie respinsă ferm”,e-a transmis el colegilor, afirmă că există unii care şi-ar dori să profite de această mişcare. ”Le-am cerut colegilor noştri în permanenţă să fie atenţi la aşa ceva”, a transmis Nistor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Marius Nistor a fost întrebat, joi, la Antena 3, dacă există agitatori printre colegi şi a afirmat: ”S-ar putea să fie. Nu am de unde să ştiu. Nu pot să controlez. Daţi-mi voie, nu pot să controlez ce apare pe grupurile de Facebook, pe grupurile profesorilor. Eu încerc să plec de la buna credinţă, discutând clar cu liderii noştri de sindicat şi cu membrii noştri de sindicat şi

le cer categoric orice intervenţie externă, orice intervenţie politică să fie respinsă ferm. Nu acceptăm aşa ceva sub nicio formă”.

Întrebat dacă s-au încercat intervenţii politice în actualul perotest, Nistor a precizat: ”Nu am de unde să ştiu. Pesemne că unii şi-ar dori să profite de această mişcare. Le-am cerut colegilor noştri în permanenţă să fie atenţi la aşa ceva”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.