Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, la Timişoara, că organigrama, numele şi anumite salarii ale angajaţilor din sistemul de apărare ţin de siguranţa naţională, astfel că trebuie secretizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost întrebat de ce este nevoie de secretizarea salariilor unor angajaţi din anumite ministere.
 
"Este vorba de tot sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în sensul că pot fi publicate doar cifrele care ţin de nivelul de salarizare, dar organigrama şi numele oamenilor care sunt pe anumite funcţii şi au anumite salarii ţin de siguranţă naţională până la urmă, sunt secret de serviciu, cred că multe servicii secrete externe ar da foarte mulţi bani ca să afle organigrama de la MApN sau MAI sau un serviciu secret românesc”, a răspuns Marcel Vela.
 
Ministrul a spus că este vorba despre neîncălcarea legii privind siguranţa naţională. 
 
"Aşadar, nu este vorba de secretizare, este vorba de a nu încălca o lege care ţine de siguranţa naţională”, a declarat Vela.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.