Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj după decesul agentului şef principal de poliţie, Alexandru Gibea, de la Poliţia Olt, din cauza infecţiei cu COVID-19, la doar 49 de ani. Vela scrie că ”singur mângâiere” este că soţia poliţistului a fost vindecată de COVID -19 şi că niciun coleg al poliţistului nu prezintă simptome.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nimic nu este mai dureros decât atunci când, după luni bune de luptă cu acest virus nemilos, îi cade victimă chiar cineva din echipa noastră. Agentul şef principal de poliţie Gibea Alexandru din cadrul Inpectoratului Judeţean de Poliţie Olt şi-a pierdut viaţa din cauza infecţiei cu COVID-19, în pofida eforturilor cadrelor medicale de la Spitalul Caracal şi apoi de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş. Suntem cu tot sufletul alături de familie, colegi şi toţi cei care l-au cunoscut”, a scris Vela pe Facebook.

Ministrul spune că soţia poliţistului s-a vindecat de coronavirus şi niciunul din colegii acestuia nu prezintă simptome.

”Singura mângâiere pe care o putem găsi acum este faptul că ştim că soţia sa, asistent medical, a fost declarată vindecată de COVID-19 şi, din fericire, niciunul dintre colegii poliţistului nu prezintă simptome de infectare. Agentul şef principal de poliţie Gibea Alexandru a absolvit Şcoala de Subofiţeri de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina în 1993 şi era şef de post al Postului de Poliţie al comunei Ipoteşti. Avea doar 49 de ani... Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai scris Vela.

Sindicatul Europol a anunţat, duminică, primul deces de coronavirus înregistrat în Poliţia Română, fiind vorba despre şeful de post din Ipoteşti, judeţul Olt. Poliţistul, în vârstă de 49 de ani, a fost internat în spital încă din 28 mai, iniţial la Slatina, apoi la Caracal şi în final la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.