Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat joi, organizarea unui concurs pentru încadrarea a 86 de medici veterinari la Poliţia Animalelor, dar şi cumpărarea a 42 de autoutilitare pentru această nouă structură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Vela a declarat, joi, că urmează să fie operaţionalizate structurile teritoriale ale Poliţiei Animalelor. 
 
“Având în vedere recent înfiinţarea Poliţiei Animalelor, precum şi măsurile legislative complementare aprobate în şedinţa de Guvern de săptămâna trecută, la nivelul MAI urmează să fie operaţionalizate structurile teritoriale. Astfel, vom demara în perioada imediat următoare procedurile de concurs în vederea încadrării directe a 86 de posturi de medici veterinari, prevăzute a fi ocupate cu funcţionari publici, cu statut special de poliţişti. În paralele, avem în desfăşurare procedura de achiziţie a 42 de autoutilitare noi care vor intra în dotarea structurilor teritoriale ale Poliţiei Animalelor până la sfârşitul acestui an deoarece îmi doresc şi eu şi echipa mea ca Poliţia Animalelor să fie o structură distinctă, o structură vizibilă şi în acelaşi timp personalizată în public în societate”, a afirmat ministrul de Interne.
 
Marcel Vela a mai precizat că îşi doreşte ca până la finalul acestui an Poliţia Animalelor să fie o structură complet operaţionalizată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.