Autorităţile din municipiul Ploieşti organizează, săptămâna viitoare, un nou maraton de vaccinare anti-COVID. Evenimentul va avea loc în week-end, la stadionul din Ploieşti, unde s-au desfăşurat şi maratoanele anterioare, iar cei care doresc se vor putea vaccina inclusiv noaptea. Municipiul Ploieşti are o incidenţă de peste 14 la o mie de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul, denumit "Maraton pentru viaţă" este organizat de Primăria pe stadionul "Ilie Oană" Ploieşti, în perioada 29-31 octombrie.
 
Programul va fi non-stop, iar serul folosit va fi vaccinul companiei Pfizer.
 
Cei care doresc să se vaccineze în cadrul acestui maraton nu au nevoie de o programare şi trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate, la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului. 
 
Organizatorii transmit că, în cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.
 
În municipiul Ploieşti, rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 calculată la o mie de locuitori este de 14,24, conform datelor oficiale furnicate de autorităţi vineri. La nivelul judeţului acest indice este de 10,5, potrivit aceleiaşi surse.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.