Municipiul Braşov găzduieşte, sâmbătă şi duminică, un maraton de tatuaje în scop caritabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul găzduieşte degustare de vinuri, muzică live şi jocuri interactive, iar ,,tatuarea este opţională”, transmit organizatorii.

Sumele strânse vor fii donate pentru copiii din centrele DGASPC Braşov.

Potrivit organizatorilor, în fiecare dintre cele două zile ale weekendului, între orele 10-22, salonul de tatuaje EVArt Tattoo găzduieşte maraton de tatuaje, dar şi o serie de evenimente artistice în scop caritabil, beneficiarii evenimentului fiind copiii din centrele DGASPC Braşov. Participanţii vor avea parte de jocuri interactive, muzică live, degustări de vineri şi vor primi cafea.

Organizatorii precizează: ,,Ştim că nu este mult şi că nu putem schimba totul, dar acesta este un început.”

Pentru publicul care participă la maraton ,,tatuarea este opţională”, iar la final oamenii decid dacă vor contribui cu donaţii, care pot fi făcute într-o cutie de donaţii sau într-un cont bancar.

Pasionaţii de tatuaje pot cumpăra un tichet în valoare de 200 de lei cu care îşi pot face un tatuaj mic, simbolic, care să le aducă aminte de fapta bună pe care au făcut-o.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.