Adolescenta de 13 ani din judeţul Maramureş căutată de săptămâna trecută după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit a fost găsită, luni, într-un imobil din Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma unor date şi informaţii obţinute de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, astăzi, 13 noiembrie, minora în vârstă de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într-un imobil de pe raza municipiului. Mulţumim tuturor forţelor de ordine, voluntarilor şi tuturor celor care au participat în aceste zile la activităţile de căutare”, a transmis IPJ Maramureş.
 
Conform sursei citate, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs dispariţia şi pentru a se verifica dacă, pe perioada dispariţiei, fata a fost victima vreunei infracţiuni.
 
Sara Melinda Moiş, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă marţea trecută, în intervalul orar 10.00-12.00, şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, localitatea unde trăieşte familiei tinerei.
 
Potrivit Serviciului Public Salvamont Maramureş, tânăra ar fi fost văzută în zona montană a judeţului, iar în aceste condiţii au fost mobilizaţi şi salvamontişti alături de poliţişti, jandarmi pompieri şi poliţişti de frontieră. Astfel, miercuri au avut loc căutări pe munte.
 
”Zona de căutare, fără a avea prea multe informaţii în sprijin, este greu accesibilă, salvatorii fiind pregătiţi să folosească echipamentele specifice din dotare pentru un acces sigur. Vremea este dificilă, cu ploi torenţiale şi ceaţă reducând şansele că să poată utiliza drona din dotare aşa că salvatorii vor intră în teren pentru a scotoci la pas partea cu teren abrupt şi acces dificil, loc în care se pare că ar fi fost zărită ieri persoană căutată”, au transmis, miercuri, salvatorii montani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.