Un tânăr în vârstă de 15 ani din Baia Mare este cercetat penal pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier după ce a fost prins conducând o motocicletă, deşi nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Adolescentul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, el trăgând pe dreapta după ce aceştia au pornit în urmărirea lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs în localitatea maramureşeană Copalnic, pe drumul naţional 184 B, informează, duminică seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş. 
„La ora 18:15, în timp ce efectuau supravegherea şi controlul traficului rutier pe D.N.184 B, în localitatea Copalnic, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unei motociclete, însă conducătorul acesteia nu a oprit. S-a procedat la urmărirea acesteia, iar la o distanţă de aproximativ 500 metri, conducătorul motocicletei a oprit. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că cel care conducea motocicleta este un minor, de 15 ani, din Baia Mare, care nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, se arată întrr-un comunicat al IPJ Maramureş.
Pe numele tânărului, poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.