O nouă manifestaţie are loc duminică, la Baia de Aramă, în sprijinul Sorinei, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie de români din SUA şi preluată într-un mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal care o crescuse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deocamdată sunt aproximativ 30 de persoane, inclusiv copii, colegi ai fetiţei, care scandează împotriva tatălui adoptiv şi a autorităţilor.

Participanţii la protest au pancarte pe care scrie ”Nu distrugeţi fericiriea unui copil”, ”Nu plecăm fără Sorina”.

Ei vor să afle unde este acum fetiţa şi spun că intenţionează să meargă pănă la Craiova pentru a protesta, având în vedere că decizia defintivă referitoare la adopţie a fost luată de Currtea de Apel Craiova, iar fetiţa a fost luată din familia asistentei materiale de un procuror al Parchetului Curţii de Apel Craiova.

Manifestaţii pentru Sorina au avut loc şi vineri seară, dar şi sâmbătă seară, când numărul participanţilor a fost foarte mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.