Autorităţile de sănătate publică din judeţul Vâlcea au decis închiderea temporară a Mănăstirii Cozia, după ce un călugăr a fost diagnosticat cu COVID-19. Ceilalţi călugări au intrat în izolare, iar accesul publicului lăcaşul de cult este restricţionat, anunţă voceavalcii.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accesul publicului în incita mănăstirii Cozia a fost restricţionat de vineri seară, pentru o perioadă de 14 zile, după ce un călugăr a fost diagnosticat cu COVID-19.
Conform voceavalcii.ro, călugărul, a cărui stare de sănătate este stabilă, a fost internat la un spital din Sibiu. El a aflat că are COVID-19 în urma unui control medical, fără a fi prezentat simptome specifice bolii.
Ceilalţi 9 călugări se află în izolare, în anexele lăcaşului de cult.
Reprezentanţii DSP Vâlcea nu au putut fi contactaţi pentru a da mai multe detalii legate de ancheta epidemiologică deschisă în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.