Managerul Spitalului de Psihiatrie din Murgeni, judeţul Vaslui, Ionel Carp, şi-a înaintat demisia din funcţie, după aproximativ zece ani în care a condus spitalul. În actul depus la administraţia, acesta nu precizează motivul demisiei. Funcţia a fost preluată, interimar, de un director din cadrul Primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ionel Carp, manager al Spitalului de Psihiatrie din Mugeni, unitate medicală unde trei pacienţi au murit şi alţi 23 au ajuns la spital, cu simptome digestive, a demisionat din funcţie la o săptămână de la aceste incidente. Spitalul de Psihiatrie Murgeni se află în subordinea Consiliului Local, iar Ionel Carp conducea unitatea medicală de aproximativ zece ani,
„Da, am primit această demisie. Nu motivat nici într-un fel, a fost un act unilateral de voinţă”, a declarat pentru News.ro primarul localităţii Murgeni, Eduard Cazacu. 
Acesta a precizat că autorităţile locale nu au solicitat demisia managerului, în condiţiile în care nu s-a stabilit, oficial, care a fost cauza îmbolnăvirilor şi a deceselor.
„Nu i-am cerut nimic, pentru că nu au venit până în prezent toate analizele. Nu putem incrimina, nu putem lua o astfel de decizie în lipsa unor probe”, a precizat edilul.
Până acum nu s-a stabilit cauza deceselor şi îmbolnăvirilor de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.