Ministerul Sănătăţii a decis o rocadă între managerul şi directorul medical de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, managerul Voichiţa Lăzureanu a devenit director medical, iar directorul medical Cristian Oancea este, începând de luni, manager.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a decis schimbarea din funcţie a managerului Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu. Mandatul acesteia se încheia zilele acestea, un concurs pentru acest post urma să fie organizat de Primăria Timişoarei, în subordinea căreia se află unitatea medicală, însă concursul a fost suspendat pe perioada pandemiei de coronavirus.

Practic, echipa de conducere a Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara rămâne aceeaşi, în urma deciziei ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Managerul Voichiţa Lăzureanu va ocupa funcţia de director medical, iar directorul medical, Cristian Oancea, devine manager, până la organizarea unui concurs pe acest post.

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara mai sunt internaţi, luni, 39 de pacienţi cu coronavirus, iar cinci dintre aceştia se află pe Secţia de Terapie Intensivă.

La această unitate medicală au fost vindecaţi de COVID - 19, peste 450 de pacienţi, de la începutul pandemiei şi până în prezent.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.