Mai multe generatoare de electricitate, de mare capacitate, au ajuns, duminică, în Timiş, ele urmând să fie montate la Făget şi Lugoj, pentru a asigura energia electrică pentru funcţionarea unor instituţii şi pentru unele cartiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei containere cu generatoare de mare putere au sosit, duminică, la Făget, din Arad, Hunedoara şi Alba, urmând ca un generator de la Bihor şi un altul de la ISU Timiş să sosească la Lugoj.

"Trei generatoare ale ISU au ajuns la Făget. Containerele logistice tip IV de 510 KWA asigură energia electrică la Spitalul TBC, alimentează două cartiere din Făget, un site de telecomunicaţii şi staţia de pompieri Făget. Urmează ca alte două generatoare (de la Bihor şi Timiş) să fie instalate la Lugoj până când echipele Enel vor putea remedia defecţiunile la reţele", a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat în cursul zilei că vor fi trimise patru generatoare de mare capacitate, în judeţul Timiş, pentru asigurarea strictului necesar în estul judeţului, în localităţi afectate de întreruperi de electricitate.

În Timiş, 54 de localităţi nu erau alimentate cu energie electrică, duminică, la ora 20.00, în urma vremii severe, iar echipele de la Enel au anunţat că sunt pe teren, însă ajung cu greu la avarii, din cauza troienelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.