Compania Lufthansa va opera patru zboruri pe săptămână pe ruta Iaşi-Frankfurt, începând din 21 mai, tarifele pentru un bilet dus-întors pornind de la 189 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit conducerii Aeroportului din Iaşi, este pentru prima oară când locuitorii din zona Moldovei vor putea călători cu avionul la Frankfurt, un nod aerian care oferă atât conexiuni pentru zboruri transcontinentale, cât şi posibilitatea de a călători spre alte aeroporturi europene.

Zborurile sunt programate lunea, joai, vinerea şi duminica, iar biletele pot fi deja achiziţionate de pe site-ul companiei aeriene germane.

"Lufthansa, Austrian Airlines şi SWISS continuă să ofere conexiuni către hub-urile din Frankfurt, München, Viena şi Zurich din Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Timişoara. România a fost întotdeauna o piaţă importantă pentru Lufthansa Group şi suntem mândri că deservim această piaţă de peste cincizeci de ani. Chiar şi în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea şi aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre în această vară”, a declarat Zlatko Zlatic, Lufthansa Group General Sales Manager pentru România şi Republica Moldova.

La rândul său, Vasile Stoicea, directorul provizoriu al Aeroportului din Iaşi, a afirmat că noua rută va ajuta mediul de business local, el adăugând că, în ciuda vremurilor complicate, aeroportul ieşean prezintă interes pentru companiile străine.

"Suntem bucuroşi că în sfârşit putem răspunde solicitărilor numeroase pentru această destinaţie, Frankfurt, în special ale celor care călătoresc în interes de afaceri şi care au acum posibilitatea să ajungă mai des şi mai rapid la întâlnirile de lucru, iar oamenii de afaceri din Germania vor ajunge, la rândul lor, mai uşor la Iaşi. Noua rută va ajuta mediul de business local, contribuind la bunăstarea întregii comunităţi. Această companie nu mai operează pe niciun alt aeroport concurent din Moldova, astfel că vom reuşi să atragem clienţi din toată regiunea şi chiar de la Chişinău”, a declarat directorul provizoriu al Aeroportului din Iaşi, Vasile Stoicea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.