Candidatul PSD la Primăria Lupeni, judeţul Hunedoara, Lucian Resmeriţă, fratele fostului edil Cristian Resmeriţă, a câşigat alegerile locale parţiale, potrivit numărătorii paralele realizată de partidul din care face parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit numărătorii paralele, Lucian Resmeriţă ar fi obţinut 40 la sută din voturile valabil exprimate.

Prezenţa la urne în municipiul Lupeni a fost de 35,01 la sută, iar dintre cei 22.442 de alegători înscrişi pe listele electorale au mers la vot doar 7.857. Dintre aceştia 166 au votat pe listele suplimentare, iar 12 persoane au solicitat urna mobilă.

La scrutinul de duminică nu au fost înregistrate incidente.

Lucian Resmeriţă este fratele fostului primar de la Lupeni, Cristian Resmeriţă, care şi-a dat demisia din funcţia de primar după ce a fost ales senator. Lucian Resmeriţă este profesor la Colegiul Naţional de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroşani.

Contracandidaţii săi au fost Ioan Cristian Roşu, de la PNL,  Emil Sărcan (USR), Călin Radu Napău Stoica (PRM), Constantin Aurică Brânduşe (ALDE) şi Cristina Viorica Ciucu (independent).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.