Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că 150 de posturi de conducere din structurile MAI au fost scoase la concurs în această săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom declanşa procedurile pentru organizarea de concursuri transparente pentru ocuparea funcţiilor de conducere din structurile noastre. Am spus că într-o săptămână vom face calendarul. Am demarat procedura în această săptămână şi 150 de funcţii de conducere în cadrul structurilor MAI au fost scoase la concurs. Este vorba de cele 8 structuri. Sunt structuri importante din MAI care aveau conduceri interimare”, a declarat Lucian Bode, vineri, la Timişoara.
 
Lucian Bode a mai adăugat că sunt şefi în structurile MAI care ocupă funcţiile de conducere cu împuternicire de mai bine de un an. 
 
”Ma gândesc la inspectori-şefi acolo unde prioritar este să avem o conducere stabilită în urma unui concurs pentru că avem situaţii în care a fost imputernicit un an de zile şi nici măcar împuternicit nu mai poate să fie. Aceste funcţii le-am scos la concurs. Cerd că prin acest demers tragem un semnal corect în ceea ce priveşte responsabilizarea actului de conducere. Vă asigur că ocuparea prin concurs a funcţiilor de conducere va fi o regulă, practica împuterniciţilor va rămâne o măsură specială. Până în toamnă vrem să avem un număr semnificativ de funcţii ocupate prin concursuri”, a mai declarat Bode
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.