Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook o o nouă fotografie cu fiica sa, a doua după ce Udrea a fost reţinută de Interpol, alături de comentariul "Dor de mami".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu ştii că există  pân- când nu iubeşti un copil Dor de Mami...", a scris Alexandrov în a doua postare pe Facebook după ce Elena Udrea a fost reţinută de Interpol.

El postează  o nouă fotografie în care îşi ţine fiica în braţe.

Vineri, Adrian Alexandrov a avut o primă postare care avea ataşată o fotografie cu el alături de Udrea şi de fiica lor, afirmând că sunt momente dificile pentru ei şi că îşi doresc ca fetiţa lor să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum are cea mai mare nevoie de aceasta. El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România "găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei".

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercuri.  Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.