LIDL anunţă, vineri, retragerea de la vînzare a unui lot de Nuggets cu pui, posibil contaminat cu Salmonella.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea  Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025, din lotul cu numărul  ED03.02.2024 049502204845, cu suspiciune de prezenţă Salmonella”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat.  Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au  reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în document.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi  restituită chiar şi fără prezentarea bonului fiscal

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.