Liderul ”Alianţei Europensionarilor” din Galaţi a anunţat că organizează un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, miercuri, în faţa Prefecturii, pentru care are deja aprobare, acesta declarând că oamenii vor striga ”Jos Iohannis!”. El a comentat că ”dacă nu le convine unora, să aducă alt Guvern în 2020”, deoarece acum ”treaba a început să meargă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul Alianţei Europensionarilor, Toader Cristea, a declarat, marţi, pentru News.ro, că miercuri va organiza o manifestaţie în faţa sediului Prefecturii din Galaţi, între orele 15.00 şi 18.00.

”Avem aprobare. Vom striga «Jos Iohannis!» pentru că vrem actualul Guvern, menţinerea acestuia. A trecut puţin timp de la alegeri şi nu avem bani, noi românii, să facem alte alegeri şi cine ştie ce mai vor alţii. Cu buni, răi, cum sunt cei de acum, nu vrem să ne certăm patru ani între noi. Susţinem Guvernul cu tărie. Dacă nu le convine unora, să aducă alt Guvern în 2020. Nu e normal aşa? Treaba a început să meargă, am primit ceva la pensie. S-a spus ca noi pensionarii suntem comunişti, cine ştie ce, dar cei care au protestat până acum nu au muncit o zi în viaţa lor, copiii ăia care s-au dus pe acolo”, a afirmat Toader Cristea. 

El susţine că în spatele acţiunii programate pentru miercuri nu există nicio implicare politică.

”Nu fac politică, dar gândiţi-vă că asta este o ţară, nu o casă. E decizia mea, nu mi-a spus niciun partid”, a spus Cristea.

El a mai spus că pe parcursul zilei de astăzi (n.r. - marţi) va merge prin parcuri pentru a-i informa pe pensionari despre acţiunea de miercuri.    

În funcţie de numărul de manifestanţi şi de dorinţa acestora, liderul organizaţiei de pensionari ia în calcul ca după protestul din faţa Prefecturii să se pornească şi într-un marş pe străzile oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.