Toate liceele din judeţele Dâmboviţa şi Vâlcea fac, începând de marţi, înscrieri pentru examenul de Bacalaureat. Absolvenţii din seriile anterioare sunt cei care fac acest demers în primele zile ale perioadei de depunere a cererilor, elevii din clasele a XII-a neavând încă mediile încheiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În momentul actual în toate liceele din judeţul Dâmboviţa se poate realiza înscrierea la Bacalaureat”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesoara Anca Iuga.
 
În judeţul Dâmboviţa funcţionează 30 de licee. 
 
Judeţul Vâlcea are 27 de licee, dintre care 25 au elevi care anul acesta termină clasa a XII-a. 
 
Inspectorul şcolar general al judeţului Vâlcea, Mihaela Andreianu, a declarat pentru News.ro că în cele 25 de licee au fost distribuite cereri şi se fac înscrieri pentru examenul de Bacalaureat.
 
Înscrierile se fac in perioada 29 mai - 7 iunie. În prezent, se pot înscrie absolvenţii de liceu din anii anteriori, cei care termină liceul anul acesta putând să se înscrie după încheierea mediilor. 
 
Conform calendarului anului şcolar, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, cursurile se încheie în 2 iunie, conform OME Nr. 3505/ 2022. Zilele de 1 şi 2 iunie sunt libere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.