Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite că în cazul blocului din Capitală care a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă nu a fost identificată vreo solicitare pentru obţinerea avizului de securitate la incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În evidenţele instituţiei noastre nu a fost identificată vreo solicitare din partea proprietarului/beneficiarului pentru obţinerea avizului de securitate la incendiu", a transmis ISU.

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului puternic izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din sectorul 4 al Capitalei, flăcările extinzându-se la mansarda şi la ultimul etaj ale unui bloc învecinat. Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale şi s-au constituit echipe de căutare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea locuinţelor.

Peste 100 de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului care a afectat podul unei case şi mansarda blocului din strada Iordache Năstase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.