Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat, vineri, că pacienţii de la Spitalul Foişor ale căror operaţii au fost amânate vor fi prioritizaţi în unităţile medicale la care s-a cerut suportul pentru a se depăşi această sotiaţie dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ioana Mihăilă a fost întrebată, vineri, la Timişoara, ce le transmite pacienţilor de la Spitalul Foişor ale căror operaţii au fost amânate şi a afirmat: ”Pacienţii care nu au avut acces la servicii medicale sunt cei care vor fi prioritizaţi pentru acces în acele spitale în care am cerut susţinerea pentru acea perioadă cumplită de vârf a valului patru, perioada în care am cerut din nou susţinerea pentru a ne pune la dispoziţie paturile de terapie intensivă”.

Întrebată ce mesaj are pentru cei 57 de pacienţi care au nevoie de un transplant, Ioana Mihăilă a declarat că şi aceştia sunt pe lista de priorităţi.

”Sunt pe lista de priorităţi şi aceste spitale sunt pe lista de priorităţi pentru revenirea la specialitatea anterioară”, a declarat Mihăilă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.