Chestorul Ioan Buda a declarat, vineri seară, că a luat act de demiterea sa din funcţia de şef al Poliţiei Române. Activitatea va fi coordonată de Florin Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat act de demiterea mea, am fost înştiinţat şi mi s-au raportat cronologic evenimentele care s-au întâmplat aici. Ştiu despre ce este vorba, cunosc tot ce s-a întâmplat în acest caz, în continuare totul va fi coordonat de domnul Dragnea Florin”, a declarat, vineri seară, chestorul Ioan Buda, demis din fruntea Poliţiei Române.

Acesta a precizat că în continuare se desfăşoară activităţi. Buda susţine că poliţiştii nu puteau interveni înainte de ora 6, pentru că aşa a autorizat procurorul de caz. Buda spune că poliţiştii au întrebat punctual dacă pot interveni fără autorizaţie, dar li s-a spus că "nu" de către procuror.

”Îmi pare rău că a pierit această fetiţă”, a spus Buda întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze.

De asemenea, întrebat ce a spus adolescenta când a sunat la 112, Buda a spus: ”Vine, vine şi apoi s-a întrerupt”. 

Chestorul Ioan Buda a fost numit la conducerea IGPR pe 22 decembrie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.