Două trenuri de persoane operate de CFR înregistrează întârzieri cuprinse între două şi trei ore, sâmbătă, din cauza unor defecţiuni. Este vorba despre un tren care circulă de la Piteşti şa Craiova şi altul care circulă pe relaţia Piteşti-Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trenul RE 9259 care sâmbătă dimineaţă a plecat din Piteşti la ora 6:16 către Craiova şi care trebuia să ajungă la destinaţie la ora 9:10 înregistrează o întârziere de aproape trei ore.
 
Astfel, conform mersului tenurilor actualizat online de CFR, garnitura înregistrează 173 de minute întârziere. Oficialii CFR Infrastructură au precizat că întârzierea este cauzată de o defecţiune la automotorul garniturii care este nevoită să staţioneze în gara Stolnici.
 
Tot din cauza unei defecţiuni la automotor înregistrează întârzieri, sâmbătă, şi trenul 9204, care circulă pe relaţia Piteşti-Bucureşti. Astfel, trenul care trebuia să ajungă la ora 9:40 în Bucureşti Nord a înregistrat 134 de minute întârziere după ce o defecţiune la automotor a fost constatată în staia Pătroaia.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.