Turiştii care petrec minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie în staţiunile de pe Valea Prahovei pot urca pe munte, din Sinaia, cu instalaţiile de transport pe cablu doar până la Cota 1400 din Bucegi. Joi, gondola care urcă de la Cota 1400 la Cota 2000 nu funcţionează, din cauza vântului puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mii de turişti petrec minivacanţa de 1 Decembrie în staţiunile montane din judeţul Prahova, însă, deşi la munte a nins în ultima perioadă, doar la Azuga se poate schia. Administratorii domeniului schiabil al staţiunii au anunţat, miercuri, că a fost amenajată pârtia de începători Sorica.
 
Joi, turiştii aflaţi la munte în judeţul Prahova pot urca cu instalaţiile de transport pe cablu din staţiunea Sinaia, până la Cota 1400 din Masivul Bucegi. Atât gondola, cât şi telecabina care urcă la 1400 de metri altitudine funcţionează până la ora 17:00.
 
La Cota 2000 din Bucegi nu se poate urca. Administraţia domeniului schiabil din Sinaia a anunţat, joi, că gondola Carp, care urcă pe tronsonul Cota 1400-Cota 2000, nu a fost pornită din cauza vântului puternic.
 
Turiştii aflaţi pe Valea Prahovei zilele acestea pot participa la evenimentele organizate de autorităţile locale. 
 
Vineri şi sâmbătă, la Sinaia vor avea loc concerte, parade militare, iar castelele Peleş şi Pelişor vor fi deschise publicului, intrarea fiind liberă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.