Inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti vor efectua zilnic acţiuni de monitorizare şi verificare a paturilor ATI COVID-19 din unităţile sanitare care tratează pacienţi COVID-19, potrivit modificărilor aduse Ordinului ministrului Sănătăţii nr. 316/2021 privind raportarea de paturi ATI în platforma electronică a Ministerului Sănătăţii ”Alerte MS”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, potrivit noilor reglementări, personalul împuternicit de către ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti va efectua zilnic acţiuni de monitorizare şi verificare a paturilor ATI COVID-19 din unităţile sanitare care tratează pacienţi COVID-19 şi vor completa datele în macheta - Situaţia paturilor ATI COVID-19. ”Specialiştii din cadrul Ministerului Sănătăţii au considerat necesar ca personalul împuternicit de ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti să efectueze zilnic acţiuni de monitorizare şi verificare a paturilor ATI COVID-19 din unităţile sanitare care tratează pacienţi COVID-19 pentru a creşte acurateţea datelor privind situaţia paturilor ATI alocate pacienţilor cu infecţie COVID-19”, a declarat secretarul de stat Monica Althamer. Ordinul ministrului Sănătăţii urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.