Drumarii au început deszăpezirea părţii nordice a Transfăgărăşanului şi se aşteaptă ca operaţiunea să dureze câteva săptămâni, având în vedere că, în unele zone, stratul de zăpadă bătătorită are o grosime care depăşeşte şase metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A început operaţiunea de deszăpezire a părţii nordice a DN 7C - Transfăgărăşan. Deocamdată suntem la începutul operaţiunii care va dura câteva săptămâni bune, având în vedere stratul gros de zăpadă bătătorită, care pe alocuri depăşeşte 6 metri grosime", au transmis reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, joi, într-o postare pe Facebook.

Sectorul DN 7C dintre Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă a fost închis circulaţiei rutiere în luna octombrie, pentru toate categoriile de autovehicule rutiere, pentru siguranţă.

Transfăgărăşanul este închis anual, în perioada iernii, când circulaţia rutieră nu se mai poate desfăşura în siguranţă. Cât Transfăgărăşanul este închis circulaţiei rutiere, la Bâlea Lac se ajunge doar cu telecabina, de la Bâlea Cascadă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.