Ministerul Educaţiei urmează să publice, vineri, locurile rămase libere dupa prima etapă a repartizării computerizate a absolvenţilor clasei a VIII-a. După prima etapă, au rămas nerepartizaţi peste 1.600 de elevi. Cea de-a doua etapă a admiterii la liceu va avea loc în 11 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit calendarului oficial stabilit de MInisterul Educaţiei, vineri, urmează să fie publicată lista cu locurile rămase libere după prima etapă a repartizării computerizate. 

Cererile de înscriere se vor depune în perioada 7- 9 august, iar repartizarea va avea loc în 11 august. 

Pot participa la această etapă, pe lângă elevii nerepartizaţi la finalul primei etape, şi cei care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen sau au renunţat, în scris, la locul ocupat;

De asemenea, pot participa elevii care nu au participat la repartizarea computerizată din prima etapă, dar şi absolvenţii clasei a VIII-a din serii anterioare, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2023-2024 şi care au participat la procesul de admitere, având medie de admitere, în anii precedenţi, dar nu au fost înmatriculaţi într-o unitate de învăţământ. 

Potrivit datelor transmise de către Ministerul Educaţiei, după prima etapă de admitere peste 1.600 de elevi au rămas nerepartizaţi. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.