Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, în incinta sediului Halelor Centrale din Ploieşti, cea mai mare piaţă din oraş. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, intervenţia pompierilor limitând pagubele. Două persoane au fost intoxicate cu fum însă au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul, a cărui cauză nu a fost stabilită încă, a izbucnit la parterul clădirii Halelor Centrale din Ploieşti, una dintre clădirile istorice din oraş, aflată în prezent în administrarea unei firme deţinute de Consiliul Local Ploieşti, care administrează toate pieţele publice ale Ploieştiului.
 
Clădirea în care funcţionează zeci de standuri ale unor comercianţi de produse alimentare era închisă publicului în momentul izbucnirii incendiului. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit şi au limitat extinderea flăcărilor care s-au manifestat pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.
 
Potrivit ISU Prahova, o persoană a fost evacuată, iar două persoane s-au intoxicat cu fum, însă ambele au refuzat transportul la spital. La locul incendiului au fost mobilizate 6 echipaje de stingere, unu de descarcerare, o autoscara şi o ambulanţă.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.