Un autoturism a fost filmat în timp ce trece printre barierele lăsate la o trecere la nivel cu calea ferată, rupând una dintre bariere. Datele de identificare ale autovehiculului au fost transmise de către reprezentanţii CFR Infrastructură Poliţiei. În ultima perioadă, astfel de incidente au fost filmate la mai multe treceri peste calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit datelor făcute publice de CFR Infrastructură, incidentul a avut loc duminică, la ora 7.45, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 13+958, situată între staţiile Bucureşti Băneasa - Pantelimon, în cartierul Andronache.
 
"Imaginile, inclusiv numărul de înmatriculare al autoturismului, au fost transmise reprezentanţilor Poliţiei pentru identificarea conducătorului auto. CFR SA va sprijini în continuare acţiunile Poliţiei Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto care încalcă în mod voit regulile de circulaţie prevăzute de Codul Rutier, prin monitorizarea traficului la trecerile la nivel şi transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la trecerile la nivel cu calea ferată”, precizează oficialii CFR.
 
Săptămâna trecută, un şofer de autocar a rupt barierele lăsate la o trecere la nivel cu calea ferată, în judeţul Prahova. Bărbatul a fost identificat de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare, amendat cu 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.