Încă trei pacienţi au murit din cauza gripei, fiind vorba despre un bărbat şi o femeie din Arad, dar şi despre un bărbat din Constanţa şi unul din Timiş. Numărul total al deceselor a ajuns la 113, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimele patru decese anunţate, marţi seară, de CNSCBT, s-au înregistrat la trei bărbaţi şi o femeie.

Astfel, este vorba despre doi pacienţi din judeţul Arad, un bărbat de 63 de ani şi o femeie de 84 de ani, ambii cu virus gripal tip 1. Femeia era cunoscută şi cu alte afecţiuni, dar bărbatul nu.

De asemenea, este vorba despre un bărbat de de 36 de ani din Constanţa şi despre un bărbat de 64 de ani din judeţul Timiş.

Astfel, numărul total al deceselor provocate de gripă a ajuns la 113.

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a anunţat în 30 ianuarie că este vorba despre o epidemie de gripă în România, la acel moment fiind înregistrate 54 de decese.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.