O femeie care a călătorit la Milano şi care, în data de 15 februarie, s-a întors în ţară, este cel mai recent caz suspectat de infectare de coronavirus. Medicii îi vor preleva probe şi îi vor face analize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Femeia s-a prezentat, sâmbătă, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara şi a acuzat febră, dureri în gât şi tuse. 
 
”S-a mai recoltat unei paciente care a venit din Milano în data de 15.02 şi care de trei zile prezintă febra dureri în gât şi tuse. S-a prezentat singură la spital”, a anunţat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al spitalului.
 
Femeia a rămas internată în unitatea medicală.
 
În cursul zilei de sâmbătă s-au recoltat probe şi de la cei nouă contacţi ai femeii depistate pozitiv cu coronavirus şi care se aflau în avion în apropierea acesteia, în cursa aeriană Bergamo - Timişoara din data de 20 februarie. Toti cei 9 nu prezintă simptome.
 
În cursul zilei de duminică, medicii vor avea rezultatul testelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.