Poliţia Ilfov a deschis un dosar penal, după ce în mediul online au apărut imagini cu un copil care este bătut de un adolescent, pe un teren viran din Bragadiru. Victima plânge şi strigă, în timp ce este lovită cu picioarele în mod repetat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

În imaginile postate pe Facebook, este surprins întreg incidentul, alături de mesajul: ”Cine se pune cu noi aşa le fac”.

În imagini se vede cum un băiat, de aproximativ 10-11 ani, este lovit în mod repetat cu picioarele de către un adolescent, chiar şi după ce cade la pământ, plînge şi strigă.

”La data de 17 mai a.c., orele 15:30, poliţiştii oraşului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cadrul activităţilor procedurale desfăşurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliţiei oraşului Bragadiru”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, poliţiştii oraşului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comitera faptei respective, iar aceasta a fost găsită, fiind cercetată pentru loviri şi alte violenţe.

”Tot în cadrul activităţilor specifice, poliţiştii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză”, a mai transmis Poliţia Ilfov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.