O femeie a murit, iar soţul său a fost dus la spital, duminică seară, cei doi soţi fiind înjunghiaţi de un bărbat, în localitatea ilfoveană Bragadiru. Fiul celor doi a fost cel care a anunţat poliţia. Un suspect în cazul agresiunii a fost identificat şi prins, aflându-se în custodia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Ilfov, poliţiştii au fost anunţaţi duminică seară, prin numărul 112, de către un bărbat cu privire la faptul că părinţii săi au fost înjunghiaţi de către un bărbat.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru pentru efectuarea activităţilor din competenţă, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă şi că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate”, transmite Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Poliţiştii oraşului Bragadiru, împreună cu cei de la acţiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul suspectat de comitea faptelor şi l-au găsit pe acesta la locuinţa sa. El a fost ridicat pentru a fi dus la audieri, iar duminică seară  se află în custodia poliţiştilor.

Oficialii IPJ Ilfov nu au făcut publice, deocamdată, date privind mobilul atacului, precizând că se fac cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor care se impun.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.