Prefectura Ilfov anunţă, marţi seară, că localităţile Chiajna şi Copăceni ies din carantină la ora 22.00, fiind ultimele din judeţ în care mai era în vigoare această măsură. Judeţul Ilfov este în continuare în scenariul roşu, având o incidenţă de 3,20 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Instituţia Prefectului – Judeţul Ilfov informează cu privire la faptul că astăzi, 27 aprilie 2021, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, a fost adoptată Hotărârea nr. 122 din 27.04.2021 privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu, judeţul Ilfov. În urma evaluării analizei de risc a comunităţii din comuna Copăceni, judeţul Ilfov, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei zonale pentru comuna Copăceni, judeţul Ilfov, începând cu data de 27 aprilie 2021, ora 22:00”, a transmis, marţi seară, Prefectura Ilfov.

Cele două comune erau ultimele din udeţ care se mai aflau în carantină.

Judeţul Ilfov se află în continuare în scenariul roşu având o incidenţă de 3,20 la mie. Doar Capitala are o rată de infectare mai mare, respectiv 3,25 la mie.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.