Măsura de carantină zonală în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, judeţul Ilfov, a fost prelungită cu încă o săptămână, începând de vineri seara. De asemena, comunele ilfovene Corbeanca, Dobroeşti şi oraşele Otopeni şi Popeşti-Leordeni vor rămâne în carantină încă şapte zile, începând de sâmbătă seară. Tot de atunci, a fost avizată ridicarea măsurii carantinei în comuna Mogoşoaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ilfov: Încă şapte zile de carantină pentru Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni; la Mogoşoaia a fost avizată ridicarea acestei măsuri, începând de sâmbătă seară

Potrivit Prefecturii Ilfov, în urma emiterii ordinelor şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr. Raed Arafat, începând din 1 ianuarie, ora 22:00, măsura de carantinare zonală se prelungeşte pentru o perioadă de 7 zile, în următoarele localităţi ilfovene: oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele două localităţi ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Incidenţa cumulată a cazurilor la nivelul localităţilor judeţului Ilfov, la data de 1 ianuarie, pentru perioada 18-31 decembrie, este de 6,64 la mia de locuitori, în Bragadiru, şi de 4,82, în Chiajna.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.