IGPR a anunţat că, până la acest moment, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile. Sursa citată precizează că valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN39, pe raza staţiunilor Vama Veche, Mangalia şi Eforie. De asemenea, valori în creştere şi pe A4, dinspre localităţile Agigea şi Lumina spre staţiunile Mamaia şi Năvodari. Totuşi, pe raza staţiunilor din zona montană a judeţelor Prahova, Braşov, Gorj, Vâlcea, Suceava, Sibiu şi Maramureş nu sunt semnalate probleme de fluenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin urmare, sursa menţionată precizează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

„Valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN39, pe raza staţiunilor Vama Veche, Mangalia şi Eforie. De asemenea, valori în creştere şi pe autostrada A4, dinspre localităţile Agigea şi Lumina spre staţiunile Mamaia şi Năvodari. Pe raza staţiunilor din zona montană a judeţelor Prahova, Braşov, Gorj, Vâlcea, Suceava, Sibiu şi Maramureş nu sunt semnalate probleme de fluenţă”, arată IGPR.

Poliştii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la fluidizare, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.