Un număr de 11 persoane rănite în accidentul petrecut, joi seară, pe raza localităţii ieşene Răducăneni au fost transportate la spitale din Iaşi, cu diverse traumatisme, victimele fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primele investigaţii arată că nici una dintre victime nu este în stare foarte gravă. În urma impactului, 11 dintre ocupanţii microbuzului au fost aduşi la spitale din Iaşi. Şase persoane au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon, iar cinci la spitalul de Neurochirurgie. Au suferit traumatisme cerebrale, toraco-abdominale, de coloană sau la nivelul membrelor superioare şi inferioare", a declarat medicul Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, în microbuzul care efectua curse între localităţile Iaşi şi Cozmeşti se aflau 26 de pasageri.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 28, între un TIR care transporta cereale şi un microbuz de transport persoane. Din primele cercetări, se pare că şoferul TIR-ului nu a acordat prioritate microbuzului. 

Traficul în zona accidentului a fost blocat mai bine de o oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.