Două persoane au suferit intoxicaţii cu fum în urma unui incendiu care s-a produs, sâmbătă, într-un apartament situat într-un bloc din oraşul Amara. Conform specialiştilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, focul a izbucnit de la un aparat electric folosit la încălzirea locuinţei şi care a fost amplasat în apropierea unor materiale combustibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul s-a produs într-un apartament situat la etajul al doilea, într-un bloc cu patru etaje din Amara, iar la faţa locului au intervenit cinci echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă,  o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD.

La faţa locului, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două persoane care au inhalat fum. Ulterior, o femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia,  cea de-a doua persoană refuzând transportul la spital.

„Au ars articole textile şi elemente de construcţii. Cauza probabilă de producerea a incendiului a fost efectul termic, generat de un aparat electric de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”, precizează oficialii ISU Ialomiţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.