O explozie urmată de incendiu a avut loc duminică seară la internatul Liceului din Călan, judeţul Hunedoara. Cinci persoane au fost evacuate, prntre care proprietara imobilului care a suferit un atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O explozie urmată de un incendiu a avut loc în această seară, în internatul liceului din Calan. Detaşamentul de Pompieri Hunedoara şi PL Bretea Română s-au mobilizat urgent cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară pentru intervenţii la înălţime. De asemenea, la locul indicat au ajuns  un echipaj SMURD şi un echipaj al SAJ”, transmite ISU Hunedoara. 
 
Explozia cauzată de acumulările de gaze dintr-o cameră a internatului, a fost urmată de un incendiu.
 
”Din fericire un voluntar ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a intervenit fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reuşind să lichideze incendiul. La sosirea forţelor, camera era inundată cu fum, iar pompierii au evacuat 5 persoane din interiorul imobilului”, mai transmite ISU Hunedoara.
 
Printre persoanele evacuate s-a aflat şi proprietara imobilului care a primit asistenţă medicală din partea echipajului SAJ, deoarece a suferit un atac de panică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.