Primul muncitor susprins de surparea malului de pământ din zona Peştera Bolii din judeţul Hunedoara, unde se executau lucrări de infrastructură, a fost scos decedat. Salvatorii încă îi caută pe ceilalţi doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Claudiu Iacob a declarat pentru News.ro că prima persoană surprinsă de malul de pământ prăbuşit a fost scoasă decedată de către salvatorii care muncesc pentru indepartarea mâlului şi pietrelor.

”Prima persoană a fost scoasă decedată. Este vorba despre un muncitor care a fost surprins parţial, având un picior sub o bucată de rocă”, a declarat Claudiu Iacob.

Muncitorul a fost scos la suprafaţă după aproximativ trei ore de la producerea accidentului.

Alte două persoane îngropate de malul de pământ surpat se află acoperite în totalitate de pietriş şi pământ. Muncitorii escavează în zona în care aceştia s-ar afla, pentru a-i scoate la suprafaţă, însă sunt pesimişti în ceea ce priveşte şansele acestora de supravieţuire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.