Pompierii hunedoreni distribuie apă potabilă pentru 60 de familii din localităţile din comuna Vaţa de Jos care au fost inundate, gospodăriile acestora fiind afectate în urma viiturii produse pe cursul de apă Prăvăleni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Hunedoara, pompierii hunedoreni au distribuit apă potabilă pentru aproape 60 de familii din localităţile Basarabasa, Prăvăleni, Ciungani şi Prihodişte.

"Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a transmis echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care execută misiuni în zona calamitată, să aibă ca prioritate distribuirea apei potabile pentru familiile izolate şi intervenţiile la evacuarea apei şi decolmatarea de aluviuni din gospodăriile şi căile rutiere cele mai afectate”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Prefecturii Hunedoara.

Totodată, lucrători ai Administraţiei Bazinală de Apă - Crişuri, detaşamentul Brad, intervin pentru reluarea parţială a circulaţiei pe Drumul Comunal 173 - Vaţa - Ciungani.

De asemenea, în toate zonele din judeţul Hunedoara afectate de inundaţii, se intervine, vineri seară, pentru limitarea pagubelor produse de precipitaţii şi de depăşiri ale cotelor de inundaţii ale cursurilor de apă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.